Gevulde portobello’s met geitenkaas

Benodigdheden: 

Voor 4 personen als bijgerecht: 

4 portobellos 

175 gram zachte geitenkaas 

1 rode ui 

2 teentjes knoflook 

Peper en zout 

Olijfolie

3 eetlepels pijnboompitjes 

Bereiding: 

Snijdt de rode ui in stukjes en pers de teentjes knoflook. Fruit de ui met de knoflook in een beetje olijfolie. Voeg zout en peper toe.

Verkruimel of snijdt de geitenkaas in kleine stukjes.

Rooster de pijnboompitjes in een droog koekenpannetje. 

Verwarm de oven voor op 180 graden. 

Borstel de portobello’s (als dat nodig is) met een stukje keukenpapier schoon. 

Vul de hoeden met het uimengsel, verdeel de geitenkaas erover en strooi als laatste de pijnboompitjes erover. 

Zet de portobello’s met de bolle kant naar beneden in de oven. Stel de baktijd in op 10 minuten.

Serveer met een groene salade. 

Tip: ook lekker met walnoten, wat druppels honing en verse rozemarijn.