Benodigdheden:
250 gram witte bonen uit glazen pot
125 gram palmsuiker
50 gram cacaopoeder
50 gram amandelmeel
80 gram chocolade reep >75% cacao
Snufje zout
Keukenmachine
Bakblik
Bakpapier
Bereiding:
Spoel de witte bonen af en laat ze uitlekken.
Smelt de chocoladereep au bain-marie.
Zet de gesmolten chocolade nog even apart en meng alle overige ingrediënten goed door elkaar in de keukenmachine.
Meng er als laatste de helft van de gesmolten chocolade doorheen.
Bedek een vierkant bakje met bakpapier en vul het met het mengsel.
Giet de andere helft van de gesmolten chocolade eroverheen en zet het 30 minuutjes in de vriezer.
Haal de brownie er daarna uit en snijdt het in blokjes of reepjes.
Als je niet alles gelijk opeet, kun je de brownie het beste in de koelkast bewaren.
Ook handig om in 1x meer te maken en in te vriezen zodat je altijd iets lekkers op voorraad hebt.
Enjoy !