Broccoli met peer en cashewnoten

Dit super snelle makkelijke receptje is een heerlijke combi van zacht, zoet, zout en knapperig.

Mocht je niet zo van de groenten zijn of krijg je je kids maar niet aan de broccoli……probeer dit easy gerechtje eens en wie weet geniet(en) je/ze er net zo van als jij. 

Neem lekker de witte cashewnoten die zijn naturel, ongezouten en niet gebakken.

Het pure spul zonder toevoegingen. 

Ingrediënten: 

Als bijgerecht voor ongeveer 4 personen: 

  • een flinke stronk broccoli (of meer natuurlijk)
  • 2 zoete, rijpe peren 
  • 150 gram witte cashewnoten 
  • 150 gram schapenfeta 
  • Zout, peper
  • Olijfolie 

Easy does it: 

Snijd / breek de broccoli in roosjes en kook of stoom het beetgaar.

Rooster ondertussen de cashewnoten lichtbruin in een droog koekenpannetje en zet even apart.

Snijd de feta in blokjes, schil de peer en snijd die in stukjes.

Meng de broccoli voorzichtig met de peer, breng op smaak met zout, peper en olijfolie en voeg alles laatste de cashewnoten en de feta toe. 

En geniet !